Start
  Webshop/Utförsäljning Websho
  Om företaget
Pil Aktuellt & mässor
  Aktuellt
  Mässor
  Bildbank / Filmer Youtube
  Tillverkning
  Hyvelbänkens möjligheter
  Skötsel och underhåll
  Miljö- och kvalitetspolicy
  Återförsäljare
  Monteringsanvisningar PDF
  Beställ katalog PDF
  Produktblad PDF
  Kontakt
  
  HOBBY & PROFFS
  Proffs
  Hobby
  
  SKOLA
& OFFENTLIG MILJÖ
  Skola, träslöjd
  Skola, textilslöjd
  
  MASKINER & VERKTYG
  Maskiner
  Verktyg
  Spånsug/luftrening
  
  FÖRVARING
  Skåp & förvaring
FSC

Facebook Sjöbergs Workbenches AB
Fabriksgatan 1
SE-570 02 Stockaryd
Tel +46 382-257 00
office@sjobergs.se
Kontakt >
Aktuellt just nu!


 ENTREPRENEUR OF THE YEAR!
EY Entrepreneur Of The Year är en av världens mest prestigefulla utmärkelser för entreprenörer. Utmärkelsen har skapats för att hylla entreprenörer som förverkligar drömmar och bygger upp framgångsrika företag. I år är vår VD Jan Möllefors nominerad som en av 10 i region Öst! Sverige består av 6 regioner. Regionvinnaren utses i Växjö 21/11 2017. Se mer på ey.com.
Läs mer här
 
 SJÖBERGS ELITE CLAMPING PLATFORM – HYVELBÄNK FÖR PROFFSEN Våra Elitebänkar kan med vår nya Elite Clamping Platform bli både mer flexibla och få en större arbetsyta. Om du väljer till Elite Clamping Platform ökar bänkens längd med 480 mm. Alla de 19 mm stora hakhålen gör bänken mer flexibel och användbar till flera, på marknaden förekommande, verktyg. Passar även vår spännare ST11. Du kan spänna både från skivans ovansida och på kanterna runt hela skivan. Du kan också använda den som en separat arbetsyta genom att skruva fast den mot en vägg.
Läs mer här
 
 Nu kan vi på SJÖBERGS leverera en komplett träslöjd- och textilsal till din skola. Det mesta och senaste inom hyvelbänkar, skåp, maskiner, spånutsug, verktygspaket med mera. Vi levererar också kompletta textilsalar med symaskinsbord, klippbord, strykbord och förvaring. Sjöbergs samverkar med flera svenska företag som tillverkar kvalitetsprodukter och har det senaste i branschen. Gemensamt för alla företag är hög kvalitet, personlig service och hög servicegrad. – Vi på Sjöbergs ser dig gärna som gäst hos oss eller så gör vi ett besök hos dig. Färsk information om hela vårt sortiment, nyheter, mässor med mera hittar du på sjobergs.se
 Copyright © Sjöbergs Workbenches AB